SWO: bedrijfscentrum De Framboos

Voor de stichting SWO is een upgrade uitgevoerd aan het bedrijfsverzamelgebouw “de Framboos”. Hierbij is in alle bedrijfsunits een volautomatische klimaat installatie aangebracht, zijn alle units voorzien van nieuwe vloerbedekking, nieuwe plafonds, fris schilderwerk en is er een branddetectiesysteem in het gehele pand geïnstalleerd. Ook is de centrale receptie gerestyled (onder andere een nieuwe balie, nieuwe entree (draaideuren) en eigentijdse afwerkingen) en zijn er vergader ruimtes gecreëerd.

Moeilijkheid in deze verbouwing was dat nagenoeg alle bedrijf verzamelunits verhuurd waren waardoor niet het gehele pand onder handen kon worden genomen, maar er echt unit voor unit een logistiek proces moest worden opgezet (denk aan uithuizen, tijdelijke voorzieningen maken, verhuizen van inventaris, opzetten tijdelijk computer netwerk en na de werkzaamheden weer alles weer in de originele kantoren terugbouwen) en dat allemaal buiten de tijden dat deze bedrijven normaliter geopend waren. Dit om de bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren.

Vanuit Bouwteam P&O is alles van A tot Z geregeld. Vanaf de tekentafel tot aan uitvoering en oplevering. Het was zeker niet het makkelijkste werk maar alles is tot grote tevredenheid van de opdrachtgever en de huurders uitgevoerd. 

Specialisten betrokken bij het project