Over ons

Bouwteam P&O is een hecht samenwerkingsverband van meerdere partners. Wij staan dicht bij onze opdrachtgevers. Meedenken over oplossingen en werk uit handen nemen zit ons in het bloed. Samen met onze partners hebben wij alle vakdisciplines in huis om ieder bouw- of onderhoudsproject op professionele wijze uit te voeren. Op papier werken onze partners als zelfstandigen, maar in de praktijk voelen zij zich sterk verbonden met het team. De jarenlange samenwerking is daarvan het levende bewijs.

Visie

Bouwteam P&O kent een duidelijke structuur. Onderling vertrouwen, openheid en betrokkenheid staan bij ons voorop. Gezamenlijk hebben wij één belang: het beste product leveren voor onze klanten. Met een goede voorbereiding en de juiste afstemming en planning zorgen we ervoor dat doelen optimaal behaald worden. Ons motto is daarbij: doe wat je zegt en zeg wat je doet. 

Jonge professionals

Wij vinden het belangrijk dat jonge professionals de kans krijgen om onder seniore begeleiding multidisciplinaire ervaring op te doen. Op die manier doen zij brede kennis op en leren zij de fijne kneepjes van het vak. Bovendien zijn jonge mensen enthousiast, willen zij graag leren en bekijken ze vaak zaken van een andere kant. Dat levert nieuwe ideeën en verfrissende inzichten op. Bouwteam P&O zet jonge mensen daarom graag in als projectmedewerker naast een ervaren, senior projectleider.

Pascal: "ik ben begonnen als stagiair en nog niet zo lang werkzaam bij Bouwteam, maar als jong professional leer ik graag de kneepjes van het vak en op deze manier bouw ik ook ervaring op. Zo heb ik al 2 stages uit kunnen voeren op diversen projecten, coördineer ik, maak ik tekeningen en help ik graag mijn collega’s"

Onze specialisten