De Verleyding

Projectmanagment Bouwteam P&O in nieuwbouw appartementencomplex ‘De Verleyding’

De vergunning voor de bouw van appartementencomplex ‘De Verleyding’ is geaccordeerd en onherroepelijk.

Voor de SHWJ (Stichting Huisvesting Werkende Jongeren) zal er op het braakliggend terrein tussen de Lucebertstraat en de Toussaintkade een nieuw appartementen complex “de Verleyding” gebouwd gaan worden.

Op dit moment wordt een startdatum ingepland voor bouwplaats inrichting en voor het heiwerk van de eerste paal. De rol van Bouwteam P&O hierin betreft het toezicht houden op de kwaliteit van uitvoering en vertegenwoordigt daarbij de SHWJ tijdens de bouwfase.

Met het centrum op loopafstand is dit een ideale locatie voor de werkende jongeren die hier komen te wonen.
Het project bestaat uit totaal 112 appartementen, waarvan 20 eenkamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 30 m² en 92 tweekamerappartementen van circa 45 m².

Er worden ongeveer 60 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd en het parkeerterrein zal d.m.v. slagbomen afgesloten worden.

De SHWJ zal na gereed komen van ‘De Verleyding’ eigenaar worden van het pand en zij zullen de verhuur van de woningen verzorgen. De SHWJ verhuurt in Leiden ruim 700 wooneenheden aan (werkende) jongeren tussen 18 en 35 jaar.

De bouw van ‘De Verleyding’ start het eerste kwartaal in 2017 en de verwachte oplevering betreft tweede kwartaal 2018. ‘De Verleyding’ is ontworpen door VVKH Architecten uit Leiden en de aannemer betreft Ten Brinke Bouw uit Doetinchem. 

Specialisten betrokken bij het project